21 Mart 2010 Pazar

Sivas'ın mağlubiyet serisi devam ediyor

Turkcell Süper Lig'de ateş hattında bulunan Sivasspor, Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek mağlubiyet serisini sürdürdü. Gençlerbirliği ise 6 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

TURKCELL SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Turkcell Süper Lig'de bu sezon kümede kalma savaşı veren Sivasspor, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. 3 haftadan beri sahadan mağlubiyetle ayrılan ve bu 3 karşılaşmada da gol sevinci yaşayamayan Sivasspor, geleneğine Gençlerbirliği'ni de ekledi; Başkent ekibine'ne kendi sahasında 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmaya Gençlerbirliği iyi başladı. 24. dakikada Gençlerbirliği'nin golcü ismi Mustafa Pektemek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarının uzn bir bölümü 1-0'lık skorla geçerken 83. dakikada sahneye çıkan Kahe takımını rahatlatan golü kaydetti ve skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-0 kazanırken, kırmızı-siyahlılar 6 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Gençlerbirliği en son galibiyetini hükmen olarak Ankaraspor'a karşı almıştı. Sivasspor bu mağlubiyetle 24 puanda kalarak ateş hattından çıkamazken, Gençlerbirliği puanını 35'e çıkardı.

SİVASSPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 2

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Barış Şimşek, Tarık Ongun, Kemal Yılmaz

Sivasspor: Petkoviç, Sedat, Musa (Dk. 56 Cihan Yılmaz), İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız, İbrahim Şahin (Dk. 46 Kamanan), Yasin, Hayrettin, Abdurrahman (Dk. 71 Agbetu), Keita, Erman
Yedekler: Akın, Murat Sözgelmez, Van Heerden, Oktay
Teknik Direktör: Muhsin Ertuğral

Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, İlhan, Aykut, Radeljic, Vranjes (Dk. 67 Kerem), Sandro (Dk. 79 Hurşit), Tozo, Mustafa, Cem Can, Serkan (Dk. 67 Kahe)
Yedekler: Ulaş, Bilal, Burhan, Efşan
Teknik Direktör: Thomas Doll

Goller: Dk. 24 Mustafa Pektemek, Dk. 83 Kahe (Gençlerbirliği)
Sarı Kartlar: Hayrettin, Sedat, İbrahim Dağaşan (Sivasspor); Orhan, Aykut (Gençlerbirliği)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder