18 Mart 2010 Perşembe

Casio'dan yeni nesil projektör cihazı



Casio'nun yeni nesil Green Slim projektörü Türkiye piyasasına sunuldu.

Uzun bir Ar-Ge çalışmasından sonra geliştirilen projektör, birçok yeniliğe sahip ve geleneksel projektör algısını değiştirecek. Zararlı cıva elementi kullanılmadan üretilen projektör, yeni Lazer & LED ışık kaynağı ile 20.000 saat ışık ömrü ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Bu özelliği ile bir devrim niteliğinde olan projektör, aydınlık ortamlarda bile yüksek ışık gücüne sahip.
Basınçlı cıvalı lamba kullanmadan yüksek parlaklık üretebilen yeni nesil Casio projektör, mavi ışığı mavi lazerden, yeşil ışığı mavi lazer ışığını fosfor ile yeşile çevirerek, kırmızı ışığı ise yüksek lümenli LED üzerinden elde ederek, DLP çipi üzerine yansıtıyor. Casio tarafından geliştirilen hibrid ışık kaynağı sayesinde çevreye duyarlı uzun ömürlü ve yüksek parlaklıklı görüntü elde edilebiliyor. Işık gücü 2.000 Ansilümene kadar çıkabiliyor.
Yeni nesil yüksek parlaklık sunabilen Casio projektör, sadece bir A4 kağıdı boyutunda, 4.3 cm. kalınlığında. 2.3’lık ağırlığı ile evraklarınızın arasında yanınızda taşıma imkanı veriyor.

Yeni Lazer & LED hibrid ışık kaynağı teknolojisi sayesinde, renk saflığı ve renk canlılığı geleneksel basınçlı cıvalı ampullü projeksiyonlara göre %30 oranında artırıldı.
Casio tarafından özel geliştirilen Lazer ve LED hibrid ışık kaynağı sayesinde ışık kaynağı ömrü yaklaşık 20.000 saat. Yüksek basınçlı cıva lambalı standart projektörlere göre neredeyse 10 kat kadar kullanım ömrü artışı sağlıyor. Bu sayede daha az bakım ve daha düşük kullanım maliyeti sağlayabilirsiniz. Ayrıca ışık kaynağı parlaklık kaybı standart cıva lambalı projektörlere göre çok daha yavaştır, bu sayede çok daha uzun süreler yüksek görüntü kalitesi elde edebilirsiniz.
Yeni ışık teknolojisi sayesinde yeni Casio projeksiyonlar 8 saniye gibi çok kısa bir sürede maksimum ışık parlaklığı ile sunum yapabilir konuma gelebiliyor. Ayrıca cihazı kapattığınızda cihazın kendisini soğutmasını beklemenize de gerek yok. Bu sayede sınırlı sunum vakitlerinizde tasarruf edebilir ve sunumlarınızı çok daha çabuk ve etkin yapabilirsiniz.

Tüm Casio çevre dostu ince projektörler, benzersiz geniş açılı 2X optik zoom lens sistemine sahip. Ayrıca projektörün yerleştirilme pozisyonuna göre otomatik olarak dikey distorsiyonu düzeltiyor. Bu sayede projektörü küçük bir odada, büyük konferans salonlarında veya sınıflarda rahatça kullanmanızı sağlıyor.

Yeni nesil Casio projektörler ile kablosuz sunum yapmanın keyfini yaşayın. Wi-Fi IEEE 802.11b/g bağlantısı teknolojisi ile aynı anda dört bilgisayara kadar kablosuz bağlanabilirsiniz.

Cihazların üzerinde bulunan USB 2.0 yuvası sayesinde bilgisayara ihtiyaç duymadan USB flash belleğinizden, sunumlarınızı, dokümanlarınızı ve resim dosyalarınızı, ayrıca AVI formatındaki video dosyalarınızı yansıtabilirisiniz. Ayrıca Casio’nun dijital tepegöz cihazına direk bağlanarak dijital ortamda olmayan bilgileri ve 3 boyutlu objeleri de yansıtabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder