23 Mart 2010 Salı

Lacie'den özel tasarımlı diskler....

Dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan yeni harici diskler Türkiye pazarında.
Lacie ürünlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, Lacie’nin yeni 3.5 inçlik harici sabit disklerini satışa sundu. Özelikle kurumsal kullanıcıların tercih ettiği 3.5 inçlik harici diskler başta ağ bağlantısı olmak üzere pek çok gelişmiş özelliğe sahip. Ayrıca yeni Lacie harici disklerin hepsi hem PC hem Macintosh uyumlu.



DataStar Ürün Müdürü Mahmut Ulucan, Lacie’nin gerek taşınabilen ince (2.5 inç), gerekse 3.5 inçlik harici disklerdeki tüm modellerinin ünlü tasarımcılar tarafından tasarlandığını belirti. Lacie’nin bilgilerimizi depolarken görselliği de ihmal etmediğini vurgulayan Ulucan, “Artık teknolojik ürünlerde de görsellik önem kazanıyor. Bu nedenle şıklığı ve teknolojiyi bir araya getiren Lacie ürünleri yoğun ilgi görüyor” dedir. Yeni harici sabit diskler dünyaca ünlü iki tasarımcı olan Starck ve Neil Poulton tarafından tasarlandı.
Lacie’nin ürün ve teknoloji geliştiren bir firma olduğunu belirten Ulucan, yeni 3.5 inçlik modellerin de başta kurumlar olmak üzere hedef kitlenin tüm gereksinimlerini karşılayabilen teknik özelliklerle donatıldığını vurguluyor. Yeni modellerde Gigabit Ethernet, eSATA, FireWire desteği (6 modelde) ve 1 TB, 1.5 TB ve 2 TB kapasite seçenekleri bulunuyor. DataStar ayrıca ön siparişle 10 TB depolama kapasitesine kadar farklı modelleri de getirebiliyor.



Farklı tasarımlı ve kullanıcı gereksinimlerine uygun gelişmiş teknik özelliklere sahip 9 model yeni Lacie harici sabit disk 159 dolardan başlayan fiyatlarla DataStar dağıtım kanalında satışa sunuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder