7 Mart 2010 Pazar

Real madrid son dakikada güldü

İspanya La Liga'da Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçta Sevilla'yı son dakika golüyle 3-2 mağlup ederek averajla liderliğe yükseldi.

Real Madrid, La Liga'nın 25. haftasında zirveyi Barcelona'dan devraldı. Sevilla'yı Santiago Barnabeu'da ağırlayan Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü maçı son yarım saate sergilediği performansla 3-2 kazandı. Real Madrid, Barnabeu'daki galibiyet serisini 13 maça çıkarırken, 62 puana yükseldi ve Barcelona'yı averajla geride bırakarak zirvenin yeni sahibi oldu.

Barcelona'nın haftayı 2-2'lik beraberlikle noktalamasının ardından liderliğe yükselme şansı yakalayan Real, istediği başlangıcı yapamadı. İlk dakikalarda oyunu kontrol eden konuk ekip, 10. dakikada Xabi Alonso'nun kendi kalesine attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken, soyunma odasına Sevilla 1-0 üstün gitti.

İkinci yarıya da beklenen başlangıcı yapamayan Real, Dragutinovic'in 52. dakikada kaydettiği golle kendi sahasında 2-0 yenik duruma düştü. Bu dakikadan sonra çok daha etkili bir oyun sergilemeye başlayan Real Madrid, Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile 59. dakikada farkı 1'e indirdi: 1-2

Bu golden 4 dakika sonra Sevilla ağlarını bir kez daha havalandıran Sergio Ramos, skora 2-2 eşitlik getirdi. Bu dakikadan sonra rakip kalede büyük bir baskı kuran Real Madrid'de 90'ıncı dakikada sahne alan Van Der Vaart, takımını 3-2 öne geçirdi.

Karşılaşmada başka gol olmazken, Real Madrid sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder