24 Şubat 2010 Çarşamba

Seda sayan umreye gitti!

Şarkıcı Seda Sayan, VIP Umre organizasyonuyla Umre'ye gitti. Türkiye'nin sayılı zenginleri ve sosyetenin tanınmış isimlerini Umre'ye gönderen Nadire İçkale, bu kez şarkıcı Seda Sayan'ı kutsal topraklara götürdü.
Suudi Arabistan Havayolları'na ait tarifeli uçakla Cidde'ye giden Seda Sayan, bir hafta kalacağını söylediği Umre ziyaretiyle ilgili açıklama yapmak istemedi. Uzun bir entari giyen ve başını örten Seda Sayan, gazetecilerin ısrarlı sorularına sadece, "Umre'de bir hafta kalacağım." şeklinde yanıt verdi.

Ünlüleri ve Türkiye'nin sayılı zenginlerini Umre ve Hac organizasyonlarını yapan Nadire İçkale, kaç kez Umre ziyareti yaptığını bilmediğini söyledi. Seda Sayan'ın ilk kez Umre'ye gittiğini dile getiren İçkale, "Her sene yapıyoruz biz bu ziyaretimizi, artık geleneksel bir hale geldi. Oldukça kalabalı bir grup olarak gidiyoruz. Epey gittim ama sanki her seferinde ilk defa gidiyormuşum gibi oluyor. Bu mübarek yere gitmenin sayısı olmuyor." dedi. İçkale, organizasyonda toplanan paraların Güneydoğu'ya öğrencilere burs olarak gönderileceğini kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder