26 Şubat 2010 Cuma

Cem gariboğlu cinayeti tek başına işlemiş!

Cem Garipoğlu testere sorularına sinirlendi


Cinayette kullanılan testere ile ilgili sorulara sinirlenen Garipoğlu, "Bu soruya cevap vermek istemiyorum, çok kötü oluyorum" dedi.

BABA GARİPOĞLU: "CİNAYETİ CEM TEK BAŞINA İŞLEDİ"

CEM GARİPOĞLU TESLİM OLDU - GALERİ
Münevver Karabulut cinayetine ilişkin dava kapsamında hakim karşısına çıkan Cem Garipoğlu, cesedi Etiler'deki çöp konteynırına bırakırken yanında korsan taksiciden başka kimse olmadığını söyledi. Cinayette kullanılan testere ile ilgili sorulara sinirlenen Garipoğlu, "Bu soruya cevap vermek istemiyorum, çok kötü oluyorum" dedi. Baba Mehmet Nida Garipoğlu ise Münevver'i daha önceden tanımadığını belirterek, "Cem hem kendisine, hem bize, hem de Karabulut ailesine çok büyük ceza verdi" diye konuştu.

Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar Cem Garipoğlu ve babası Mehmet Nida Garipoğlu hazır bulundu. Münevver'in annesi Nagehan Karabulut ile babası Süreyya Karabulut da duruşmaya katıldı. Duruşmada Emek Hareketi adlı gruba üye kadınlar davaya müdahil olmak istedi. Ancak mahkeme, adı geçen kurumun doğrudan zarar görmediği gerekçesiyle talebi reddetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder